Klantenservice

Producten
Alle producten die wij leveren zijn nieuw en ongebruikt.
Verzenden
Alle artikelen op de webshop zijn in voorraad. Bestellingen voor 16.00 geplaatst worden dezelfde werkdag verstuurd.  Het kan een enkele keer gebeuren dat een artikel net is uitverkocht. U wordt hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld.
Verzendkosten
Voor bestellingen van € 125 of meer rekenen we binnen Nederland geen verzendkosten. Verzendkosten voor bestellingen onder € 125 binnen Nederland € 6,75.  Verzendkosten België zijn €9,95, andere landen op aanvraag.
Betaalwijzen
Bij Italerispecialist.nl kunt u op veel verschillende manieren betalen. Uiteraard via het betaalsysteem van de Nederlandse banken; iDeal. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om bij ons te betalen via uw creditcard via Paypal of per bank/giro overschrijving op onze bankrekening. Ook rembours is mogelijk. Let op er kan alleen contant betaald worden aan de deur.
Retouren
Indien er onverhoopt een artikel naar ons retour gestuurd dient te worden, meld dit dan eerst aan ons. U krijgt dan instructies hoe het terug te sturen. Stuur in geen enkel geval een pakket ongefrankeerd naar ons op, wij zullen dit niet accepteren en u bent in dat geval zelf verantwoordelijk voor de eventuele extra verzendkosten.
Prijzen en Aanbiedingen
Alle prijzen op deze website zijn inclusief vermeld inclusief het geldende BTW tarief, exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden bij het afrekenen bij uw bestelling geteld. Indien er aanbiedingen op deze website vermeld staan, dan zijn deze aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt.. Indien de aanbieding niet meer leverbaar is , zullen we onze uiterste best doen om deze zo spoedig mogelijk van de website te verwijderen. .
Uw gegevens inzien en wijzigen
Indien u bij ons een account heeft aangemaakt, kunt u door middel van inloggen op onze website uw gegevens bekijken en wijzigen. Ook heeft u dan de mogelijkheid om uw bestellingen te raadplegen. Tevens kunt u zich via dit besloten gedeelte van de website aan- of afmelden voor onze nieuwsbrieven.