Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Tue, 18 Jun, 2019  Bastiaan JJ Pols     Snelle levering en foto informatie omtrent de levering. Top! 
Tue, 18 Jun, 2019  t de vries     1e keer bestelling geplaats naar alle tevredenheid snelle afhandeling. Super! 
Tue, 21 May, 2019  Herman     Snel geleverd en goed verpakt. 
Tue, 21 May, 2019  Herman     Snel geleverd en goed verpakt. 
Tue, 21 May, 2019  alfred     ik zou jullie aan iedereen aan bevelen die van model bouw houd top ik kan niet anders zeggen gr. alfred leeuwrik 
Tue, 19 Mar, 2019  C Guliker     Op 5 mrt had ik een bestelling geplaats een ITALERI bouwdoos eerst gebeld of het op voorraad was en dat werd mij vriendelijk bevestigt toen via internet besteld en tot mijn verbazing werd het de volgende dag al geleverd er zaten ook nog wat leuke extra's bij, kort gezegd helemaal TOP dit is zeker niet mijn laatste bestelling ik kan het U aanbevelen.  
Tue, 19 Mar, 2019  Wim de Roode     Uitstekende service, op zaterdag besteld en dinsdag afgeleverd. De bestelling zag er netjes verzorgd uit. Ik kreeg er ook een aantal spuitbussen verf bij. Zal hier zeker in vervolg mijn bouwmodellen kopen. 
Tue, 12 Mar, 2019  Wim de Roode     Hallo, Vandaag mijn bouwmodel ontvangen die ik zaterdag besteld hebt. Was netjes in doos ingepakt en er zaten ook spuitbussen verf bij. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst mijn bouwmodellen hier bestellen. 

Artikelen 1 tot 8 van 125 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 16