Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Tue, 19 Mar, 2019  C Guliker     Op 5 mrt had ik een bestelling geplaats een ITALERI bouwdoos eerst gebeld of het op voorraad was en dat werd mij vriendelijk bevestigt toen via internet besteld en tot mijn verbazing werd het de volgende dag al geleverd er zaten ook nog wat leuke extra's bij, kort gezegd helemaal TOP dit is zeker niet mijn laatste bestelling ik kan het U aanbevelen.  
Tue, 19 Mar, 2019  Wim de Roode     Uitstekende service, op zaterdag besteld en dinsdag afgeleverd. De bestelling zag er netjes verzorgd uit. Ik kreeg er ook een aantal spuitbussen verf bij. Zal hier zeker in vervolg mijn bouwmodellen kopen. 
Tue, 12 Mar, 2019  Wim de Roode     Hallo, Vandaag mijn bouwmodel ontvangen die ik zaterdag besteld hebt. Was netjes in doos ingepakt en er zaten ook spuitbussen verf bij. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst mijn bouwmodellen hier bestellen. 
Thu, 7 Mar, 2019  Harmen Driessen     Fijne en goeie service, veel te koop en staan altijd voor je klaar! 
Thu, 24 Jan, 2019  Patricia     Snelle levering, goed verpakt, kon het pakje goed volgen en duidelijk op de hoogte gehouden van de stand van zaken! Top service! Ga hier zeker vaker bestellen! 
Wed, 23 Jan, 2019  Walter     Voor beide aankopen was de service zeer goed waren goed verpakt en een snelle levering. Ik bestel zo weer 
Tue, 22 Jan, 2019  jos pouls     snelle levering, prima !! zeer tevreden 
Tue, 22 Jan, 2019  Mitchel van Ruitenbeek     Snelle verzending en goed verpakt Super winkel waar ik graag online shop! 

Artikelen 1 tot 8 van 120 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15