Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Wed, 13 Jan, 2016  martin tuk     de duitse tank van schaal 1;15 is zeer mooi authentiek echt heel mooi ik ben een happy klant 
Thu, 7 Jan, 2016  Henk     Ik bestelde een bouwpakket dat nergens anders te vinden was. Ik kreeg het vlot opgestuurd met de bestelde potjes verf keurig apart verpakt. Klasse service. Ik ben er blij mee. 
Thu, 7 Jan, 2016  De graef peter     Goede en snelle service Een korting zou wel eens leuk zijn vermits ik al mn modellen hier koop  
Mon, 28 Dec, 2015  Cees vd Engel     Zoals altijd, goede en snelle levering !! 
Mon, 28 Dec, 2015  Denny Timmers     Oke op 22 dec heb ik een oude volvo F12 besteld van italeri met nog wat dingetjes die ik nodig had netjes verpakt super! en op 23 dec om rond 10:00 ja hoor de pakketdienst voor de deur en wat een snelelevering ik wil graag vaker bestelingen doen jullie bedankt Italeri Specialist en Revell Specialist GR Denny Timmers 
Mon, 28 Dec, 2015  Ronald Kramer     Perfecte service. Up to date informatie betreffende de bestelling. Aflevering bij buren.  
Fri, 18 Dec, 2015  j turksma     Perfect bedrijf,vriendelijke behandeling,zowel aan de telefoon als persoonlijk als je je bestelling ophaald. Ook de bestellingen als je via de e-mail besteld worden correct en snel uitgevoerd.dus een dikke pluim voor dit bedrijf,en ik ben ook van plan om meer te bestellen bij dit bedrijf. 
Sun, 13 Dec, 2015  Ramon Looij     Snelle levering en nette Items! 

Artikelen 73 tot 80 van 94 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12