Klantenreviews

Datum Klant Beoordeling Review
Thu, 14 Jul, 2016  Thijs Wijngaarden     Alles prima verzorgd. Bestelde bouwdoos op tijd afgeleverd. Kon eigenlijk niets verkeerd gaan.  
Wed, 29 Jun, 2016  erik van geffen     heel tevreden met de service . de volgende dag geleverd,degelijk verpakt en alles heel aangekomen jullie hebben er een klant bij  
Tue, 19 Apr, 2016  Iwan     De site biedt een ruim aanbod aan producten met een vriendelijke prijs (in vergelijking tot mijn normale adresje), service is top (was mijn adres vergeten door te geven en kreeg hier direct reactie op), snelle verzending en alles wordt goed verpakt verzonden. Een dikke aanrader 
Mon, 18 Apr, 2016  Ton     Ziet er mooi uit en het past goed. Verzending was na 1 dag al binnen en was netjes verpakt Top Ouwe Dibbus Aalsmeer 
Wed, 30 Mar, 2016  Jordi Goos     Qua tijdstip vd aflevering en attente bezorging; het product en de verpakking. Alles naar volle tevredenheid.  
Mon, 22 Feb, 2016  Nils de Heer     Ook mijn laatste bestelling is weer uiterst correct en stipt op tijd geleverd. Maar, het meest blij ben ik met de vakkundige reparatie van mijn Revell airbrush pistool. Wat een absolute top-service heeft Peter Wolting mij geboden!!! Mijn volgende schip, de Vosper MTB 1:35 ga ik zeker en vast wéér bij hem bestellen... :-) 
Thu, 4 Feb, 2016  Duns     De bestelde verf werd correct en cf afspraak afgeleverd. 
Fri, 29 Jan, 2016  Jornt Steigenga     Uitstekende en snelle levering.  

Artikelen 73 tot 80 van 103 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13